Över 140 histaminreducerande recept Du håller just nu i en receptbok tillägnad dig som själv har (eller känner någon som har) histaminintolerans eller är extra känslig mot histamin i maten - vilket kan skapa diverse obehagliga och allergiliknande symptom, t.ex. magsmärtor, astma, migrän eller nässelutslag. Låt dig inspireras av över 140 histaminreducerande recept med såväl klassisk som unik touch. Denna receptbok bjuder på aptitretande förrätter, värmande soppor, proteinrika fisk- och fågelrätter, färgsprakande vegorätter, och energirika såser. Dessutom innehåller den stärkande frukostar och mellanmål, naturligt glutenfritt mat- och fikabröd, naturligt sötade godsaker, rawfood-munsbitar och mumsiga desserter. Boken erbjuder också recept helt utan vitt socker, gluten, mejeriprodukter och andra vanliga allergener, bl.a. vete, jäst och soja. Receptsamlingen är även en guide till dig som vill förstå histaminets roll i födan - med medföljande histaminlistor som ovärderliga verktyg över tolererade födoämnen. Åsa Carbeskär är utbildad kostrådgivare och magister i folkhälsovetenskap. Åsas passion för god och vällagad mat är lika stor som hennes intresse för hälsosam kost. Hon verkar och lever efter devisen och mottot hälsa är lycka! Åsa driver eget företag - Livsstilvägledning.se.
ArbetstitelHistamin - himmel och helvete
Standardpris399.00
Illustrerad
Orginaltitel
Åldersgrupp
BandtypSpiral
Recensionsutdrag
Läsordning i serie
MediatypBok
AvailableToOrder
IsContractProduct
Inlaga
Sidor296
Publiceringsdatum2025-02-27 00:00:00
FörfattareÅsa Carbeskär
erpOwnsPrice
Kort BeskrivningÖver 140 histaminreducerande recept Du håller just nu i en receptbok tillägnad dig som själv har (eller känner någon som har) histaminintolerans eller är extra känslig mot histamin i maten - vilket kan skapa diverse obehagliga och allergiliknande symptom, t.ex. magsmärtor, astma, migrän eller nässelutslag. Låt dig inspireras av över 140 histaminreducerande recept med såväl klassisk som unik touch. Denna receptbok bjuder på aptitretande förrätter, värmande soppor, proteinrika fisk- och fågelrätter, färgsprakande vegorätter, och energirika såser. Dessutom innehåller den stärkande frukostar och mellanmål, naturligt glutenfritt mat- och fikabröd, naturligt sötade godsaker, rawfood-munsbitar och mumsiga desserter. Boken erbjuder också recept helt utan vitt socker, gluten, mejeriprodukter och andra vanliga allergener, bl.a. vete, jäst och soja. Receptsamlingen är även en guide till dig som vill förstå histaminets roll i födan - med medföljande histaminlistor som ovärderliga verktyg över tolererade födoämnen. Åsa Carbeskär är utbildad kostrådgivare och magister i folkhälsovetenskap. Åsas passion för god och vällagad mat är lika stor som hennes intresse för hälsosam kost. Hon verkar och lever efter devisen och mottot hälsa är lycka! Åsa driver eget företag - Livsstilvägledning.se.
Storlek
Färg
IsBokinfoProduct
SeriesTitle
BokinfoStatusCode21